• Fröken Underbar

  Men du har i alla fall lärt dej att använda läppstift och du har till och med köpt nya strumpbyxor det här året (fast vi är ju överens om att sty-ups är bättre när det kommer an till snyggheten men att tjockstrumpisar är oslagbara till vinterklänningen, visst?) och du Har ju köpt både höcklackade stövlar och pumps på senare tid?

  har jag sagt att jag är mycket stolt över din utveckling?
  🙂

 • Ms Garbo

  Glöm inte att jag numer har säkert tre olika läppstift som det händer att jag använder (även om vi inte är överens om vilken sorts läppstift som är den bästa!)

  I fredags hade jag högklackat, bara för din M’s skull. Stegräknaren berättade att jag gick över sjutusen steg i dem, och jag dog inte, det kanske finns hopp för de där vinrödbruna du lurade mig att köpa *s*

  (Fast hur det ska gå när det inte är nylonstrumpväder utan barfotaväder, det…då blir det sandaler!)

 • Fröken Underbar

  Ja…alltstå…om du ska fortsätta umgås i finanskretsar kan jag ju liksom med varm hand och erfarenhet säga et inte är särskilt..comme il faut…att ha klättersandaler till finklänningen (ja som numer kommer att vara din nya arbetsuniform). Du får allt tänka över din skortsituation… För nya blusar/skortor från Götgatsbacken får man väll aldrig för många av?

  Och lurade och lurade…det vetekatten…allt sedan du köpte dem har jag ju sagt att jag är mer än villig att köpa dem av dej…just beteende tycker jag när jag kan tänka mej att offra en bit av min plånbok för att rädda dej från dessa skor… 🙂

 • Ms Garbo

  Okej. Jag medger att jag i vissa lägen eventuellt möjligtvis kan vara en liten smula lättlurad.

  …och blusar från Linnea Braun kan man INTE få för många av. Nejnej. Det är synd att de är så dyra, men de är fullständigt ljuvliga i kvalité och modell och jag blir lixom lite mer fokuserad i en sån skjorta/blus.
  Självklart hade jag en sådan i fredags. Absolut.

  Gällande skorna: Jag blir en trendsetter!