…Eh..?!


Men kära vän, hur tänkte du nu!?
Nu förstår jag verkligen inte hur du menar?

Har du inte förstått något alls av det jag sagt?
Hör du inte?

Jag blir nästan arg.
Men bara nästan.
Istället frågar jag, backar tillbaka och frågar och tror mig sedan förstå hur du kunde ta ett tvärt hopp, så där som jagade vinterharar gör, för att villa bort räven, i sidled. Du försöker inte villa bort mig, du försöker hitta utrymme för ett vi trots att VIet förutsätter en fullständigt omöjlig kompromiss.

Kära rara.

 • Fröken Underbar

  Ibland förstår man så lite….*nickar*

 • Ms Garbo

  Fast vet du, mitt i den här märkliga situationen så känns det lite bra att det inte bara är jag som tycker att det är åt skogen, utan även han, att även han gör tankevurpor i vild frenesi i jakt på ett möjligt förhållningssätt.

  Rätt som det är kanske vi vurpar in i något som kan fungera..?

 • Fröken Underbar

  Ajaaa….så kan det ju förstås vara.

 • Ms Garbo

  …*s*…men du tror inte det… Nä, hur sjutton förhåller man sig klokt i sånt här…?

  Hålleriominutupp. I Gamla Stan, Järfälla, Farsta och Visby och Kairo.

 • Fröken Underbar

  Alltid. All tid.

  Tid. Jag tror att -förhåller-sej-till-det-där stavas så: tid.

 • Ms Garbo

  Mjo,nog kan det vara så…

 • Fröken Underbar

  …fast du tror inte det?

 • Fröken Underbar

  …fast du tror inte det?