Böjelser och begär.


En man jag en gång i tiden gick på date med avslöjade en av sina soft spots. Han berättade att han är förtjust i tår. Små söta tår, helst i sandaler, och jag skrattade och målade mina tånaglar röda för hans skull. Sandalerna älskade jag ändå – jag som nu avskyr obekväma skor och faktiskt tycker att de flesta skor ÄR obekväma.

Men visst är det så, vi har små favorit”objekt”, saker vi faktiskt tycker lite extra mycket om. Inte självklart en fullt utvecklad fetichism med klart definierade sexuella drag utan kanske bara något man uppfattar som manligt, kvinnligt, näpet eller läckert.
Jag har, hemma hos Älvan och Besökaren, oblygt givit en – för mig i övrigt okänd – man komplimanger för hans fantastiskt vackra handleder. Det är något jag gärna hänger mig åt att se på – en mans handleder. Handleder är viktigt. Inte livsviktigt, men viktigt. Min Svärdsman har bra handleder. Inte de vackraste jag sett, men fullt tillräckligt bra för att tillfredställa mitt behov av vackra handleder. Skulle han ha Helt Fel Handleder skulle det störa mig. (Pinsamt nog)


Men ett par handleder är. Sen kan man göra saker också. Till exempel raka sig. Själva rakningsproceduren tycker jag om att bevittna. Det är en så uttalat manlig procedur. Blöta ansiktet litegrann, raklödder, sedan rakhyveln, medhårs, det där raspande ljudet, och sen lite mothårs – alla gör olika! – och jag sitter helst bara och tittar på.

Kärleken blir nästan generad. Försöker smita undan, men häromdagen lyckades jag haffa honom. Då inser jag att det för honom är något väldigt intimt, att raka sig, att det är något han helst gör själv och han jämför det med att gå på toaletten. Det gör jag också helst själv, men jag har inget emot att borsta tänderna ståendes i köksfönstret.

Så olika gränser vi har, och så olika saker vi tycker om och fascineras av. Någon av mina vänner berättade om en man som verkligen njöt av att se en kvinna måla sina läppar med läppstift – något jag gör (när jag ids!) utan att överhuvudtaget reflektera…

 • Z

  Apropå handleder:

  Spännande ser det ut när en man tar av sig armbandsuret….
  rasslandet, handledsvridningen etc…
  En liten detalj-rörelse 🙂

 • SqZ

  Hår, det kan jag snöa in på. En vacker kalufs kan jag tokstirra på och det har hänt att jag frågat om jag får känna 🙂 Det är en smula ironiskt att jag bor med en tunnhårig karl…

 • Ms Garbo

  Just hur solljuset faller på en handled, en hand som håller i till exempel en ratt… Jag kan hypnotiseras fullkomligt. Hittills har jag bara fängslats av ljust behårade handleder, men… Ja. Det har hänt att jag fotat dem. Tålmodiga män, lyckligtvis har jag mött tålmodiga män.

 • Frigg

  En av mina män anser att just läppstiftspåläggande (eller egentligen makuppandet öht, men det gör man ju sällan på café eller så) är oerhört sensuellt. “Tiden stannar och plötsligt finns bara kvinnans läppar, läppstiftet och fantasin.” Gissa om jag alltid har laddat med läppstift i handväskan när jag träffar honom? =)

 • Ms Garbo

  Just det, Frigg, det var du som berättade om läppstiftsmannen… *s*

 • Pingback: Eros och Agape « Inquietum es cor nostrum donec requiscat in Te