Efterlysning!

Den 6:e september ska “Lilla Essingen”/”Skorven”/”Grodprinsen” tillslut rituellt föräras ett namn. Det är alltså dags för barndop.

Moderskapet planerar och fixar – men ett väsentligt problem kvarstår.

Musiken.
Jag har ingen kantor.
Jag har alltså ingen som kan spela under dopet.

Det är illa.

Det är inget “märkvärdigt” som ska spelas, det handlar om att ackompanjera några psalmer på piano, men likväl – JAG spelar inte piano ALLS och nog blir ett dop utan musik en smula magert?

Så nu ropar jag ut över Internetet: Finns det någon som själv, eller som känner någon, som kan tänka sig att åka till Flens lilla vackra kyrka, lördagen den 6:e september, för att spela när vi officiellt välkomnar min lille skorv till världen?

Hoppfullast!

 • SqZ

  “Köp varm korv” på blockflöjt är ingenting man hyllar ett barn med va? 😛

 • Maria

  Ummmm… är jag en förfärligt besserwissrig prästf*n om jag konstaterar att namnet har ju skorven redan (Eg…hm…eller inte) ju redan, och att dopet handlar om något helt annat? Ja, det är jag nog.

 • Ms Garbo

  Köp Varm Korv på blockflöjt, tvåstämmigt kanske kan vara något..?

  *s*

  …och, ja, Maria, du är förfärligt besservissrig, både du och jag vet att du och jag vet 😀

 • vallmo

  Hejsan!
  Såg att du letar kyrkomusiker…
  Det råkar vara så att jag känner en kantor i Sthlm… Du kan ju maila mig: miae722(at)yahoo.com
  så får du Wangs tfn. Han är mucket duktig inom många områden och musik är ett av dem. Du kan lyssna inne på youtube.com search: Wang Yanji och lyssna själv och känna efter. Men jag tror att några psalmer inte är något större problem och mailar du mig kan du få hans tfn. Hoppas det ordnar sig! 🙂
  Mvh Maria (barbarymdis.blogspot.com)