Sammalika fast tvärsom.

Jag missade det igen.

Den här gången gick jag ut från vardagsrummet med några nyvikta handdukar från tvätthögen, in i klädkammaren, linneskåpet.

När jag kommer tillbaks, några sekunder senare, ligger pojken glatt på mage.
Inte på sin handduk, på rygg, där jag lade honom några minuter tidigare.

Passar du när jag vänder ryggen till, din lilla illbatting??

 • Jeez

  Det är ju när du går bort som han måste anstränga sig för att leta rätt på dig -och röra på sig. När du är där får han ju uppmärksamhet och kontakt ändå!

 • Kaffemoster

  Förmodligen är det så de resonerar. Karin gjorde likadant =). (Fast första gången var nog faktiskt på kommando. Jag satt vid datorn men skulle springa ner i något snabbt ärende så jag sa “och så ligger du på mage när jag kommer tillbaka upp” och så gjorde hon det :D. När jag lämnade henne låg hon alltså på rygg.

 • Ms Garbo

  De är lömska, de små liven..!

 • SqZ

  Han övar ju för att kunna visa dig en perfekt mollbergare i pik 😀