• Kaffemoster

  Nu förstår jag faktiskt ingenting.

 • Peterlina

  Ja, vilken tur att de får lite mer kosing. Det vore ju illa om de skulle behöva klara sig på den tidigare lönen… nu när krisen är här. *surar*

 • Kaffemoster

  Aha, det var lite diskret länkat. Det hade jag missat i första genomläsningen!

 • Ms Garbo

  Ah, då förstår jag din förvirring, Kaffemoster!

  *s*

 • Morc

  Men va f… Bara det “lilla” de får extra i månaden täcker närapå min hyra. (Ja, den är äckligt låg låg). Undrar hur det skulle bli om man la de pengarna på annat, tex mer ljus i parker och längs gångvägar, miljöanpassa något listigt eller liknande.
  *morrar*
  /Morc

 • Petra

  Ifall du inte läser mitt svar till din kommentar postar jag det här också:

  Förstår att det inte blir mycket sammanhängande sömn för din del. Sova sex timmar i ett sträck har inte jag heller lyckats med sedan jag-vet-inte-när. För mig är huvudsaken att jag får ihop åtminstone 7 timmar sett över ett helt dygn, sen spelar det inte så stor roll om jag ligger och smålurar en stund här och en stund där.

  Jag har faktiskt tänkt på dig och dina akupunkturnålar och övervägt saken. För mig är problemet att ta mig till och från sjukgymnasten. Jag tror jag i så fall måste åka till en annan vårdcentral än den som ligger närmst (och som ändå ligger långt bort med min minimala gångförmåga mätt). Jag vet inte riktigt hur jag ska fixa det om inte Riddaren kan skjutsa mig. Sen funderar jag på hur mycket min nålskräck förstör den positiva effekten. Sist jag provade akupunktur hjälpte det ju inte alls. Det var bara otäckt och gjorde ont. Och VAR sätter de förresten nålarna?!? :-O