Glad Midsommar!

Mycket små barn är infektionskänsliga.

Därför är det i allmänhet besöksförbud på BB-avdelningar. Pappan och syskonär självklart välkommna, men övrig familj, vänner och beundrarskaror får vänta tills man kommit hem från sjukhuset, eller stå och hänga vid hissarna medan den nyblivna modern kommer hasande i tofflor och morgonrock med sin bebis i reglementsenlig plastbalja.

Inte så himla mysigt att stå där och hänga vid hissarna…

Men resten av världen har inte min morsa.

Älskade Mamma, SysterYster och den nyblivne Bonusmorfarn fann på råd.

För nu var goda råd dyra. Där var jag, på Huddinge Sjukhus, bakom hank och stör, och midsommarafton var absolut under uppseglande.DSC00026

De kom, och tog med sig en hel midsommarafton. Bord, stolar, blommor och midsommarstång i miniatyr, kaffe i termos, gräddtårta, kameror och också en skärm, så att jag för första gången fick se bilderna mamma tog under förlossningen.

 

Mitt livs bästa midsommar.

  • http://www.carcol.se Carina

    Det ser faktiskt ut som en av de bästa midsomrarna man kan ha. Och det menar jag.

  • http://www.tara.se/bloggare/christina-olsson/ Christina

    Och jag blir avis 😉