Konsten att ta tanten till nya höjder

…eller möjligtvis magplask.

Men så är det, kontrasterna i tillvaron roar mig mycket stundtals, och eftersom jag är närmast schizofren i mina ytterligheter så blir livet både spretigt och kontrastrikt.

För en tid sedan skrev jag en utläggning om dessa converse-skor.
Nu står det ett par i min hall, ett par vita som jag fått av Nynaeve eftersom hon är som jag. Gillar dem inte. Men till skillnad från mig faktiskt provat dem på riktigt.
Så jag provgår. I popsnöreskor. Tant känner sig en smula utklädd, men ok. Det har hänt förr och det är bra att rubba sina cirklar ibland.

Så det blir tisdag och jag trampar iväg till pendeltåget. Det ska fikas med twitterkompis, och det ska avhandlas viktigheter.

Och jag sitter på pendeltåget och slås av det absurda i just denna utflykt.

Där sitter jag i ett par converse-dojjor, dessutom i ett par jeans med nästanfärdiga hål på (Nej, jag trodde det var en snygg tvätt, jag provade dem inte, jag vek inte ens ut dem i affären…) (Idiotiskt, köpa byxor som är halvtrasiga?!) och med illande gröna naglar.

I plastpåsen intill mig på sätet ligger anledningen till fikan med twitterkompisen.
En knyppeldyna.
@Gråvädersdagar ska ge mig en snabbkurs i knyppling – hon ska hjälpa mig till att fixa vad jag behöver inför nästa steg – att lära mig knyppla.

Det är ingen ordning på Tanterna nu för tiden.
Hmpf!!

 • http://it-tjej.idg.se/karriarmorsan Helen Kreutz-Bolander

  Är det skinnvarianten av skorna? Min man köpte när vi var i London vita basketConverse med stjärnor och alla hans kollegor i 20-årsålder vill ha dem. Big time.

  • mcsarcne

   Nope. Vanliga klassiska vita tygskor. Slänger man dem i tvättmaskinen en gång i veckan, eller är det meningen att de ska vara skitiga?

 • Fröken UNderbar

  Det är meningen att de ska vara skitiga; streetstle. Men ajg är fortfarande chockad över ditt beteende. What next liksom: ?