• http://twitter.com/Raftsjo Anna Nilsson (@Raftsjo)

  men ååååååh, vilka puckon. Hoppas de finns på twitter

  • mcsarcne

   Men eller hur.

 • tokbusa

  vilka j*a säkerhetsskäl?!

  • mcsarcne

   Jag gissar att de är ängsliga över att någon skulle låta sig inspireras av någon idé UTAN ATT KÖPA PRYL.

   • tokbusa

    nej för det kan man ju inte göra utan att fota … *skakar sakta och menande på huvudet*

 • http://ennagelbloggtill.wordpress.com Anna N

  I butiken jag jobbar där vi säljer hemelektronik är det också fotoförbud, bla av den enkla anledningen att det finns de som kommer in, fotar våra säkerhetslösningar och sedan går hem och fnular på kammaren om hur man bäst genomför ett rån. Det är rätt vanligt att man inte får fota i affärer, något jag själv blivit tillsagd om av en irriterad personal i en klädbutik…

  • mcsarcne

   Jag har aldrig sett det förut. Jag kan också tänka mig att en hemelektronikbutik är mer utsatt för, och har mer avancerat skydd mot, rån än en affär som Granit.

   Jag har mailat dem och frågat, men jag har inte fått något svar än.