Trendsetter

Att klippa det här barnet är inte helt enkelt. Dels involverar en klippning att man sitter ner i mer än tre minuter. Dessutom är det bra om man sitter någorlunda still. Själva klippandet involverar en duktigt vass sax – nej, man kan inte klippa hår med en slö sax – och eftersom kombinationen vass sax och livligt barn är mer än nödvändigt spännande lånade jag en hårtrimmer för att se om äventyret blev en smula mindre äventyrligt då. Jag menar, även om man faktiskt har två öron och alltså kan förlora ett så har barnet stundtals fullt tillräckligt selektiv hörsel ändå.

Klippmaskin allså.
Jodå.
Det gick. Mindre läskigt för öron och andra utstickande kroppsdelar, men än mer snurrande och farande på barnet eftersom den surrar och låter och har en knapp som man stänger av och sätter igång apparaten med. Och knappar på apparater tycker vi om. Massor med tyckom.

Lite puts just runt öronen måste man ändå använda saxen till, så jag vänder mig om för att sträcka mig efter den, där den ligger på bordet.

Så surrar det till bakom min rygg.

Hmmm.

Vi kan väl kalla det “inverterad lugg”?

Vårens nya trend?

20120309-131905.jpg

  • gigjoe

    MEEEEENN…bildenfunkajunte!!! LAGA så jag får seeee!!! 😀

  • http://miaisageek.wordpress.com/ Mia*

    Säger som Joey här ovan: fixaaa!! 🙂 Det verkar vara någon sessions-information på länken till bilden – ser också något om session expired.

    • mcsarcne

      Men så ondskefullt att inte vilja visa min ultrasnygga onge! Nå, nu bör det fungera.

  • Fia

    Mitt tips är Nagelsax! Kort och lättmanövrerad så den hinner undan när barnen inte sitter still, och oftast tillräckligt vass. Men nu har jag fallit till föga och tar dem till frisören. (och Björn som är ett litet kvicksilver tycker det är så spännande att han sitter som ett tänt ljus i frisörstolen)

    • mcsarcne

      Jo, Fia, jag har testat med nagelsax. Haken då är att man aldrig blir klar…

  • tokbusa

    göllit!