“Hatar din blogg”

Jag studsade till inför de första orden i hennes tweet, men läste vidare.

Märkligt.
Man ska bara behöva ange någon sorts giltig e-postadress för att kunna kommentera i den här bloggen. Jag vill att det ska vara så enkelt som möjligt, men tillräckligt svårt för att spambotar ska misslyckas. Alltså, en giltig e-postadress.

Men något inlogg någonstans ska inte behövas.

Snälla du, som läser det här.

Kommentera, se om du har samma problem som Stielli.
OM du får det, berätta vad du använder för browser och om det bara är den här wordpress-bloggen du fått problem med.

Ok?

(Och om du begriper varför det Stielli får upp en underlig inloggningsruta, får du gärna berätta det för mig!)

 • http://charlottehitochdit.wordpress.com Charlotte

  Jag älskar din blogg! <3

  • http://charlottehitochdit.wordpress.com Charlotte

   #inloggadWP lätt som en plätt!

   • mcsarcne

    Jag har aldrig några problem med att kommentera i wordpress-bloggar. Däremot får jag ofta underliga Open-ID-fel när jag försöker kommentera i Blogger-bloggar. På fjärde försöket går kommentaren iväg. Man undrar varför sånt här ska trassla?!

    • http://charlottehitochdit.wordpress.com Charlotte

     Murphy’s Law…?

 • http://illika.blogspot.com illika

  *testar* verkar bara behövas email för mig åtminstone.

 • Petronella

  Testing testing

 • Anna-Klara

  Den verkar “känna igen” epostadresser som är sammanlänkade med ett wordpress-login.

  Ps, gillar också din blogg.

  • mcsarcne

   Tack! Så funkar alla wordpressbloggar men även om man själv bloggar på en annan plattform (eller inte alls) ska man ju kunna kommentera utan trassel, tycker man 🙂

 • Kakan

  Inga problem med att kommentera här, detta är postat med namn+e-postadress =) Godkänna app måste man bara göra om man använder Twitter- eller Facebook-inloggning, och det är bara ett steg för det (i popuppruta iofs, har man stängt av popupper i webbläsaren kanske det blir ett problem?).

  Skulle dock önska att det funnes en funktion för förhandsgranskning, jag blir så nervös när jag inte kan dubbelkolla innan jag skickar …

 • http://pysen73.blogspot.com Helena

  Det är inte bara din blogg.. WP har gjort någon ändring… Jag som har något gammalt konto som jag inte använder längre kopplat till min vanliga email kunde plötsligt inte kommentera längre, och det är jättemånga som haft problem. Är man inloggad med sitt wp-konto (om man nu har ett sådant) så är det tydligen inga problem.

  Jag kommenterar just nu med Peppes adress…

 • http://spisat.se @Receptomaten

  Testar från en Android med den defaulta browsern.
  ___
  Äppleprodukter har vissa gånger svårt/omöjligt att lämna kommentarer på Spisat men det beror snarare på att jag lagt in Disqus där.
  Open-id har jag lagt helt på hyllan.

 • http://twitter.com/deeped Deeped Strandh (@deeped)

  Bara att logga in med Twitter ju.

  • mcsarcne

   Men man ska inte behöva logga in med något. Varför får du och Stielli upp en sån dum ruta?

 • Kristina

  Försökte kommentera med min vanliga Gmailadress men det gick då inte. Då kom det upp en inloggningsruta till WordPress. Provar med ComHemadress nu

 • Vespa Vulgaris

  Testar, testar.

 • gigjoe

  Vi testar väl med den gamla dödade spray-adressen dårå…

 • gigjoe

  Och lite med den högst levande gmail-adressen också…

 • http://www.flufftoffla.se/blog flufftoffla

  jag kommenterar med en epostadress som inte är kopplad till ett wp-konto. Det går bra. Men använder jag en adress som finns registrerat hos wp, så vill den ohemult gärna att jag ska logga in och kommentera som wp-användare.

 • Cali

  Inga problem för mig att lämna kommentarer! Fast så kör jag ju med min g-mail också och använder varken wordpress, twitter eller facebook…

 • http://twitter.com/stielli Christina Stielli (@stielli)

  Haha! Söta. Jag har så många WP-konton till olika ftg och bloggar så jag loggar icke in med det. Irriterande öht att behöva logga in eller vara inloggad på WP när jag har flera. Visst kan jag logga in m twitter o/e facebook men undviker gärna så många applikationer jag kan. Har tillräckligt och kommenterar sällan/aldrig på bloggar som kräver det iaf. NU ska jag logga in på ngt sätt. Vet inte hur. Det BORDE finnas en rullmeny där man kan skriva i sin epost och webbadress och få lov att kommentera som sådan enkel person.
  Så. Inloggad med twitter. Också det irro. Har 6 lika twitterkonton som jag pendlar mellan. Minsta motståndets lag du vet.

  • http://twitter.com/deeped Deeped Strandh (@deeped)

   Chicken 😉

 • Malin

  Om mailadressen är kopplad till ett WP-konto måste man logga in med det. Med en “fri” mailadress går det rakt igenom. Jag testade först med mina vanliga mailadresser som är knutna till WP-kontot och bytte sedan till jobbmailen.

 • busan

  altså, nu har du ju ändrat inställningarna sedan detta blogginlägget, men jag har aldrig haft problem att kommentera din blogg tidigare (även om jag gör det ytterst sparsamt)

 • busan

  och jag har inget wp-konto 🙂 Men Malin verkar ju ha knäckt den nöten?